Интер не успя да спечели гостуването си на Сампдория в последен мач от

...
Интер не успя да спечели гостуването си на Сампдория в последен мач от
Коментари Харесай

Финито: Титлата вече е мираж за Интер след 0:0 в Генуа

Интер не съумя да завоюва гостуването си на Сампдория в финален мач от 21-ия кръг на Серия " А ". Срещата приключи 0:0 и " нерадзурите " изостават на цели 15 точки от лидера в класирането Наполи, който е все по-близо до мечтаната купа.

Съставът на Симоне Индзаги пропусна и да усили задатъка си пред преследвачите Аталанта, Рома и Милан, като дистанцията сега е 3 точки.

През есента Интер разгроми " моряците " с 3:0 на " Сан Сиро ", само че през днешния ден пропиля доста положения и остана без победа в трето следващо турнирно посещение на " Луиджи Ферарис ". Сампдория към този момент е с актив от 11 точки, само че няма триумф на личен терен през сезона, като заема предпоследното 19-о място в таблицата.

Верона победи Салернитана с 1:0 в мач от 22-рияу кръг на италианската Серия А. Единственото попадение вкара белгиецът Сирил Нгонж след половин час игра. Интересно е, чие Нгонж вкара топката във вратата на гостите и две минута по-рано, само че попадението беше анулирано поради състояние на засада.

В последната минута на първото полувреме Фабио Депиоли от Верона имаше опция да удвои резултата, само че шутът му мина над напречната греда.

В 67-ата минута бе отсъдена дузпа за Верона за нарушаване на Лоренцо Пирола в наказателното поле. След прегледан на ВАР обаче решението бе променено и не бе даден 11-метров углавен удар за домакините.

В 75-ата минута Жуниор Самбия от Салернитана стреля от директен свободен удар под гредата, само че вратарят на Верона Лоренцо Монтипо мазета топката.

В последните минути пропуски за гостите направиха Кжищоф Пьонтек и Булай Диа.

Верона остава на 18-о място в класирането, само че се приближи до Специя, до момента в който Салернитана запиза 16-а си позиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР